Hoe koop je 0chain (zcn)

0chain (zcn)
0chain
zcn
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van zcn : de handelsplatformen


dinsdag 27 juli 2021, het is niet mogelijk om 0chain (zcn) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over 0chain op de officiële website : https://0chain.net/.

Stap 1 om 0chain

Om 0chain (zcn) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor 0chain (zcn) met de paren zcn/ETH, zcn/BTC of zcn/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om 0chain

0chain (zcn) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren zcn/ETH, zcn/BTC of zcn/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
uniswap (v2)
Uitwisseling

FaQ over het kopen van 0chain (zcn)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren zcn/BTC, zcn/ETH of zcn/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds 0chain (zcn) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren zcn/BTC, zcn/ETH of zcn/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om 0chain (zcn) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw zcn naar Euro met onze converter door hier te klikken.
0chain