Hoe koop je Inverse Bitcoin Volatility Token (ibvol)

Inverse Bitcoin Volatility Token (ibvol)
Inverse Bitcoin Volatility Token
ibvol
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van ibvol : de handelsplatformen


dinsdag 21 september 2021, het is niet mogelijk om Inverse Bitcoin Volatility Token (ibvol) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Inverse Bitcoin Volatility Token op de officiële website : http://ftx.com/trade/iBVOL/USD.

Stap 1 om Inverse Bitcoin Volatility Token

Om Inverse Bitcoin Volatility Token (ibvol) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Inverse Bitcoin Volatility Token (ibvol) met de paren ibvol/ETH, ibvol/BTC of ibvol/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Inverse Bitcoin Volatility Token

Inverse Bitcoin Volatility Token (ibvol) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren ibvol/ETH, ibvol/BTC of ibvol/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
ftx
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Inverse Bitcoin Volatility Token (ibvol)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren ibvol/BTC, ibvol/ETH of ibvol/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Inverse Bitcoin Volatility Token (ibvol) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren ibvol/BTC, ibvol/ETH of ibvol/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Inverse Bitcoin Volatility Token (ibvol) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw ibvol naar Euro met onze converter door hier te klikken.
1x-short-btc-implied-volatility