Hoe koop je 1X Short EOS Token (eoshedge)

1X Short EOS Token (eoshedge)
1X Short EOS Token
eoshedge
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van eoshedge : de handelsplatformen


dinsdag 21 september 2021, het is niet mogelijk om 1X Short EOS Token (eoshedge) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over 1X Short EOS Token op de officiële website : https://ftx.com/tokens/EOSHEDGE.

Stap 1 om 1X Short EOS Token

Om 1X Short EOS Token (eoshedge) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor 1X Short EOS Token (eoshedge) met de paren eoshedge/ETH, eoshedge/BTC of eoshedge/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om 1X Short EOS Token

1X Short EOS Token (eoshedge) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren eoshedge/ETH, eoshedge/BTC of eoshedge/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
ftx
Uitwisseling

FaQ over het kopen van 1X Short EOS Token (eoshedge)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren eoshedge/BTC, eoshedge/ETH of eoshedge/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds 1X Short EOS Token (eoshedge) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren eoshedge/BTC, eoshedge/ETH of eoshedge/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om 1X Short EOS Token (eoshedge) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw eoshedge naar Euro met onze converter door hier te klikken.
1x-short-eos-token