Hoe koop je 1X Short Ethereum Token (ethhedge)

1X Short Ethereum Token (ethhedge)
1X Short Ethereum Token
ethhedge
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van ethhedge : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om 1X Short Ethereum Token (ethhedge) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over 1X Short Ethereum Token op de officiële website : https://ftx.com/tokens/ETHHEDGE.

Stap 1 om 1X Short Ethereum Token

Om 1X Short Ethereum Token (ethhedge) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor 1X Short Ethereum Token (ethhedge) met de paren ethhedge/ETH, ethhedge/BTC of ethhedge/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om 1X Short Ethereum Token

1X Short Ethereum Token (ethhedge) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren ethhedge/ETH, ethhedge/BTC of ethhedge/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
ftx
Uitwisseling

FaQ over het kopen van 1X Short Ethereum Token (ethhedge)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren ethhedge/BTC, ethhedge/ETH of ethhedge/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds 1X Short Ethereum Token (ethhedge) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren ethhedge/BTC, ethhedge/ETH of ethhedge/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om 1X Short Ethereum Token (ethhedge) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw ethhedge naar Euro met onze converter door hier te klikken.
1x-short-ethereum-token