Hoe koop je 1X Short TRX Token (trxhedge)

1X Short TRX Token (trxhedge)
1X Short TRX Token
trxhedge
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van trxhedge : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om 1X Short TRX Token (trxhedge) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over 1X Short TRX Token op de officiële website : https://ftx.com/tokens/trxhedge.

Stap 1 om 1X Short TRX Token

Om 1X Short TRX Token (trxhedge) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor 1X Short TRX Token (trxhedge) met de paren trxhedge/ETH, trxhedge/BTC of trxhedge/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om 1X Short TRX Token

1X Short TRX Token (trxhedge) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren trxhedge/ETH, trxhedge/BTC of trxhedge/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
ftx
Uitwisseling

FaQ over het kopen van 1X Short TRX Token (trxhedge)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren trxhedge/BTC, trxhedge/ETH of trxhedge/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds 1X Short TRX Token (trxhedge) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren trxhedge/BTC, trxhedge/ETH of trxhedge/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om 1X Short TRX Token (trxhedge) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw trxhedge naar Euro met onze converter door hier te klikken.
1x-short-trx-token