Hoe koop je 3X Short Chainlink Token (linkbear)

3X Short Chainlink Token (linkbear)
3X Short Chainlink Token
linkbear
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van linkbear : de handelsplatformen


woensdag 28 juli 2021, het is niet mogelijk om 3X Short Chainlink Token (linkbear) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over 3X Short Chainlink Token op de officiële website : https://ftx.com/tokens/LINKBEAR.

Stap 1 om 3X Short Chainlink Token

Om 3X Short Chainlink Token (linkbear) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor 3X Short Chainlink Token (linkbear) met de paren linkbear/ETH, linkbear/BTC of linkbear/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om 3X Short Chainlink Token

3X Short Chainlink Token (linkbear) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren linkbear/ETH, linkbear/BTC of linkbear/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
poloniex
Uitwisseling

FaQ over het kopen van 3X Short Chainlink Token (linkbear)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren linkbear/BTC, linkbear/ETH of linkbear/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds 3X Short Chainlink Token (linkbear) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren linkbear/BTC, linkbear/ETH of linkbear/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om 3X Short Chainlink Token (linkbear) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw linkbear naar Euro met onze converter door hier te klikken.
3x-short-chainlink-token