Hoe koop je 4ART Coin (4art)

4ART Coin (4art)
4ART Coin
4art
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van 4art : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om 4ART Coin (4art) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over 4ART Coin op de officiële website : https://www.4art-technologies.com/.

Stap 1 om 4ART Coin

Om 4ART Coin (4art) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor 4ART Coin (4art) met de paren 4art/ETH, 4art/BTC of 4art/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om 4ART Coin

4ART Coin (4art) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren 4art/ETH, 4art/BTC of 4art/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
bittrex
Uitwisseling

FaQ over het kopen van 4ART Coin (4art)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren 4art/BTC, 4art/ETH of 4art/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds 4ART Coin (4art) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren 4art/BTC, 4art/ETH of 4art/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om 4ART Coin (4art) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw 4art naar Euro met onze converter door hier te klikken.
4artechnologies