Hoe koop je 6ix9ine Chain (69c)

6ix9ine Chain (69c)
6ix9ine Chain
69c
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van 69c : de handelsplatformen


zaterdag 24 juli 2021, het is niet mogelijk om 6ix9ine Chain (69c) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over 6ix9ine Chain op de officiële website : http://4chan.org/biz/.

Stap 1 om 6ix9ine Chain

Om 6ix9ine Chain (69c) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor 6ix9ine Chain (69c) met de paren 69c/ETH, 69c/BTC of 69c/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om 6ix9ine Chain

6ix9ine Chain (69c) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren 69c/ETH, 69c/BTC of 69c/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
uniswap (v2)
Uitwisseling

FaQ over het kopen van 6ix9ine Chain (69c)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren 69c/BTC, 69c/ETH of 69c/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds 6ix9ine Chain (69c) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren 69c/BTC, 69c/ETH of 69c/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om 6ix9ine Chain (69c) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw 69c naar Euro met onze converter door hier te klikken.
6ix9ine-chain