Hoe koop je 7ELEVEN (7e)

7ELEVEN (7e)
7ELEVEN
7e
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van 7e : de handelsplatformen


zaterdag 24 juli 2021, het is niet mogelijk om 7ELEVEN (7e) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over 7ELEVEN op de officiële website : https://7elevencoins.com/.

Stap 1 om 7ELEVEN

Om 7ELEVEN (7e) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor 7ELEVEN (7e) met de paren 7e/ETH, 7e/BTC of 7e/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om 7ELEVEN

7ELEVEN (7e) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren 7e/ETH, 7e/BTC of 7e/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
catex
Uitwisseling

FaQ over het kopen van 7ELEVEN (7e)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren 7e/BTC, 7e/ETH of 7e/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds 7ELEVEN (7e) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren 7e/BTC, 7e/ETH of 7e/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om 7ELEVEN (7e) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw 7e naar Euro met onze converter door hier te klikken.
7eleven