Hoe koop je Aave BUSD (abusd)

Aave BUSD (abusd)
Aave BUSD
abusd
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van abusd : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om Aave BUSD (abusd) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Aave BUSD op de officiële website : https://aave.com/atokens.

Stap 1 om Aave BUSD

Om Aave BUSD (abusd) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Aave BUSD (abusd) met de paren abusd/ETH, abusd/BTC of abusd/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Aave BUSD

Aave BUSD (abusd) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren abusd/ETH, abusd/BTC of abusd/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Aave BUSD (abusd)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren abusd/BTC, abusd/ETH of abusd/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Aave BUSD (abusd) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren abusd/BTC, abusd/ETH of abusd/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Aave BUSD (abusd) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw abusd naar Euro met onze converter door hier te klikken.
aave-busd