Hoe koop je Aave TUSD v1 (atusd)

Aave TUSD v1 (atusd)
Aave TUSD v1
atusd
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van atusd : de handelsplatformen


dinsdag 27 juli 2021, het is niet mogelijk om Aave TUSD v1 (atusd) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Aave TUSD v1 op de officiële website : https://aave.com/atokens.

Stap 1 om Aave TUSD v1

Om Aave TUSD v1 (atusd) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Aave TUSD v1 (atusd) met de paren atusd/ETH, atusd/BTC of atusd/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Aave TUSD v1

Aave TUSD v1 (atusd) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren atusd/ETH, atusd/BTC of atusd/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
aave
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Aave TUSD v1 (atusd)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren atusd/BTC, atusd/ETH of atusd/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Aave TUSD v1 (atusd) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren atusd/BTC, atusd/ETH of atusd/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Aave TUSD v1 (atusd) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw atusd naar Euro met onze converter door hier te klikken.
aave-tusd-v1