Hoe koop je adbank (adb)

adbank (adb)
adbank
adb
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van adb : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om adbank (adb) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over adbank op de officiële website : https://adbank.network/.

Stap 1 om adbank

Om adbank (adb) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor adbank (adb) met de paren adb/ETH, adb/BTC of adb/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om adbank

adbank (adb) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren adb/ETH, adb/BTC of adb/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
kucoin
Uitwisseling

FaQ over het kopen van adbank (adb)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren adb/BTC, adb/ETH of adb/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds adbank (adb) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren adb/BTC, adb/ETH of adb/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om adbank (adb) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw adb naar Euro met onze converter door hier te klikken.
adbank