Hoe koop je Adshares (ads)

Adshares (ads)
Adshares
ads
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van ads : de handelsplatformen


dinsdag 27 juli 2021, het is niet mogelijk om Adshares (ads) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Adshares op de officiële website : https://adshares.net/.

Stap 1 om Adshares

Om Adshares (ads) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Adshares (ads) met de paren ads/ETH, ads/BTC of ads/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Adshares

Adshares (ads) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren ads/ETH, ads/BTC of ads/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
graviex
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Adshares (ads)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren ads/BTC, ads/ETH of ads/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Adshares (ads) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren ads/BTC, ads/ETH of ads/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Adshares (ads) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw ads naar Euro met onze converter door hier te klikken.
adshares