Hoe koop je Advertise Coin (adco)

Advertise Coin (adco)
Advertise Coin
adco
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van adco : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om Advertise Coin (adco) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Advertise Coin op de officiële website : https://advertisecoin.com/.

Stap 1 om Advertise Coin

Om Advertise Coin (adco) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Advertise Coin (adco) met de paren adco/ETH, adco/BTC of adco/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Advertise Coin

Advertise Coin (adco) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren adco/ETH, adco/BTC of adco/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
tokpie
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Advertise Coin (adco)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren adco/BTC, adco/ETH of adco/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Advertise Coin (adco) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren adco/BTC, adco/ETH of adco/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Advertise Coin (adco) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw adco naar Euro met onze converter door hier te klikken.
advertise-coin