Hoe koop je AidCoin (aid)

AidCoin (aid)
AidCoin
aid
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van aid : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om AidCoin (aid) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over AidCoin op de officiële website : https://www.aidcoin.co/.

Stap 1 om AidCoin

Om AidCoin (aid) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor AidCoin (aid) met de paren aid/ETH, aid/BTC of aid/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om AidCoin

AidCoin (aid) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren aid/ETH, aid/BTC of aid/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
bittrex
Uitwisseling

FaQ over het kopen van AidCoin (aid)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren aid/BTC, aid/ETH of aid/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds AidCoin (aid) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren aid/BTC, aid/ETH of aid/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om AidCoin (aid) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw aid naar Euro met onze converter door hier te klikken.
aidcoin