Hoe koop je AiPiChain (aipi)

AiPiChain (aipi)
AiPiChain
aipi
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van aipi : de handelsplatformen


dinsdag 21 september 2021, het is niet mogelijk om AiPiChain (aipi) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over AiPiChain op de officiële website : https://aipichain.io/.

Stap 1 om AiPiChain

Om AiPiChain (aipi) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor AiPiChain (aipi) met de paren aipi/ETH, aipi/BTC of aipi/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om AiPiChain

AiPiChain (aipi) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren aipi/ETH, aipi/BTC of aipi/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
pancakeswap (v2)
Uitwisseling

FaQ over het kopen van AiPiChain (aipi)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren aipi/BTC, aipi/ETH of aipi/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds AiPiChain (aipi) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren aipi/BTC, aipi/ETH of aipi/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om AiPiChain (aipi) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw aipi naar Euro met onze converter door hier te klikken.
aipichain