Hoe koop je Akoin (akn)

Akoin (akn)
Akoin
akn
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van akn : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om Akoin (akn) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Akoin op de officiële website : https://www.akoin.io.

Stap 1 om Akoin

Om Akoin (akn) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Akoin (akn) met de paren akn/ETH, akn/BTC of akn/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Akoin

Akoin (akn) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren akn/ETH, akn/BTC of akn/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
bittrex
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Akoin (akn)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren akn/BTC, akn/ETH of akn/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Akoin (akn) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren akn/BTC, akn/ETH of akn/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Akoin (akn) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw akn naar Euro met onze converter door hier te klikken.
akoin