Hoe koop je Alchemy Pay (ach)

Alchemy Pay (ach)
Alchemy Pay
ach
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van ach : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om Alchemy Pay (ach) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Alchemy Pay op de officiële website : https://www.alchemytech.io.

Stap 1 om Alchemy Pay

Om Alchemy Pay (ach) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Alchemy Pay (ach) met de paren ach/ETH, ach/BTC of ach/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Alchemy Pay

Alchemy Pay (ach) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren ach/ETH, ach/BTC of ach/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
huobi global
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Alchemy Pay (ach)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren ach/BTC, ach/ETH of ach/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Alchemy Pay (ach) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren ach/BTC, ach/ETH of ach/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Alchemy Pay (ach) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw ach naar Euro met onze converter door hier te klikken.
alchemy-pay