Hoe koop je Alien Worlds (tlm)

Alien Worlds (tlm)
Alien Worlds
tlm
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van tlm : de handelsplatformen


dinsdag 27 juli 2021, het is niet mogelijk om Alien Worlds (tlm) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Alien Worlds op de officiële website : https://alienworlds.io/.

Stap 1 om Alien Worlds

Om Alien Worlds (tlm) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Alien Worlds (tlm) met de paren tlm/ETH, tlm/BTC of tlm/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Alien Worlds

Alien Worlds (tlm) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren tlm/ETH, tlm/BTC of tlm/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
binance
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Alien Worlds (tlm)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren tlm/BTC, tlm/ETH of tlm/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Alien Worlds (tlm) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren tlm/BTC, tlm/ETH of tlm/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Alien Worlds (tlm) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw tlm naar Euro met onze converter door hier te klikken.
alien-worlds