Hoe koop je ALIS (alis)

ALIS (alis)
ALIS
alis
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van alis : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om ALIS (alis) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over ALIS op de officiële website : https://alismedia.jp/.

Stap 1 om ALIS

Om ALIS (alis) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor ALIS (alis) met de paren alis/ETH, alis/BTC of alis/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om ALIS

ALIS (alis) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren alis/ETH, alis/BTC of alis/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
uniswap (v2)
Uitwisseling

FaQ over het kopen van ALIS (alis)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren alis/BTC, alis/ETH of alis/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds ALIS (alis) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren alis/BTC, alis/ETH of alis/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om ALIS (alis) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw alis naar Euro met onze converter door hier te klikken.
alis