Hoe koop je ALP Coin (alp)

ALP Coin (alp)
ALP Coin
alp
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van alp : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om ALP Coin (alp) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over ALP Coin op de officiële website : https://btc-alpha.com/en/alp-coin.

Stap 1 om ALP Coin

Om ALP Coin (alp) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor ALP Coin (alp) met de paren alp/ETH, alp/BTC of alp/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om ALP Coin

ALP Coin (alp) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren alp/ETH, alp/BTC of alp/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
btc alpha
Uitwisseling

FaQ over het kopen van ALP Coin (alp)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren alp/BTC, alp/ETH of alp/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds ALP Coin (alp) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren alp/BTC, alp/ETH of alp/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om ALP Coin (alp) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw alp naar Euro met onze converter door hier te klikken.
alp-coin