Hoe koop je American Shiba (ushiba)

American Shiba (ushiba)
American Shiba
ushiba
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van ushiba : de handelsplatformen


dinsdag 21 september 2021, het is niet mogelijk om American Shiba (ushiba) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over American Shiba op de officiële website : https://americanshiba.com/.

Stap 1 om American Shiba

Om American Shiba (ushiba) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor American Shiba (ushiba) met de paren ushiba/ETH, ushiba/BTC of ushiba/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om American Shiba

American Shiba (ushiba) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren ushiba/ETH, ushiba/BTC of ushiba/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
uniswap (v2)
Uitwisseling

FaQ over het kopen van American Shiba (ushiba)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren ushiba/BTC, ushiba/ETH of ushiba/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds American Shiba (ushiba) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren ushiba/BTC, ushiba/ETH of ushiba/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om American Shiba (ushiba) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw ushiba naar Euro met onze converter door hier te klikken.
american-shiba