Hoe koop je AMO Coin (amo)

AMO Coin (amo)
AMO Coin
amo
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van amo : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om AMO Coin (amo) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over AMO Coin op de officiële website : https://amo.foundation/.

Stap 1 om AMO Coin

Om AMO Coin (amo) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor AMO Coin (amo) met de paren amo/ETH, amo/BTC of amo/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om AMO Coin

AMO Coin (amo) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren amo/ETH, amo/BTC of amo/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
bithumb
Uitwisseling

FaQ over het kopen van AMO Coin (amo)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren amo/BTC, amo/ETH of amo/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds AMO Coin (amo) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren amo/BTC, amo/ETH of amo/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om AMO Coin (amo) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw amo naar Euro met onze converter door hier te klikken.
amo