Hoe koop je Amun DeFi Momentum Index (dmx)

Amun DeFi Momentum Index (dmx)
Amun DeFi Momentum Index
dmx
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van dmx : de handelsplatformen


zaterdag 24 juli 2021, het is niet mogelijk om Amun DeFi Momentum Index (dmx) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Amun DeFi Momentum Index op de officiële website : https://tokens.amun.com/dmx-basket.

Stap 1 om Amun DeFi Momentum Index

Om Amun DeFi Momentum Index (dmx) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Amun DeFi Momentum Index (dmx) met de paren dmx/ETH, dmx/BTC of dmx/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Amun DeFi Momentum Index

Amun DeFi Momentum Index (dmx) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren dmx/ETH, dmx/BTC of dmx/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
uniswap (v2)
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Amun DeFi Momentum Index (dmx)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren dmx/BTC, dmx/ETH of dmx/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Amun DeFi Momentum Index (dmx) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren dmx/BTC, dmx/ETH of dmx/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Amun DeFi Momentum Index (dmx) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw dmx naar Euro met onze converter door hier te klikken.
amun-defi-momentum-index