Hoe koop je Anon Inu (anon inu)

Anon Inu (anon inu)
Anon Inu
anon inu
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van anon inu : de handelsplatformen


dinsdag 27 juli 2021, het is niet mogelijk om Anon Inu (anon inu) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Anon Inu op de officiële website : https://anoninu.com/.

Stap 1 om Anon Inu

Om Anon Inu (anon inu) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Anon Inu (anon inu) met de paren anon inu/ETH, anon inu/BTC of anon inu/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Anon Inu

Anon Inu (anon inu) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren anon inu/ETH, anon inu/BTC of anon inu/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Anon Inu (anon inu)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren anon inu/BTC, anon inu/ETH of anon inu/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Anon Inu (anon inu) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren anon inu/BTC, anon inu/ETH of anon inu/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Anon Inu (anon inu) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw anon inu naar Euro met onze converter door hier te klikken.
anon-inu