Hoe koop je ANY Blocknet (ablock)

ANY Blocknet (ablock)
ANY Blocknet
ablock
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van ablock : de handelsplatformen


dinsdag 27 juli 2021, het is niet mogelijk om ANY Blocknet (ablock) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over ANY Blocknet op de officiële website : https://blocknet.co/.

Stap 1 om ANY Blocknet

Om ANY Blocknet (ablock) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor ANY Blocknet (ablock) met de paren ablock/ETH, ablock/BTC of ablock/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om ANY Blocknet

ANY Blocknet (ablock) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren ablock/ETH, ablock/BTC of ablock/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
uniswap (v2)
Uitwisseling

FaQ over het kopen van ANY Blocknet (ablock)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren ablock/BTC, ablock/ETH of ablock/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds ANY Blocknet (ablock) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren ablock/BTC, ablock/ETH of ablock/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om ANY Blocknet (ablock) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw ablock naar Euro met onze converter door hier te klikken.
any-blocknet