Hoe koop je APE Punk (ape$)

APE Punk (ape$)
APE Punk
ape$
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van ape$ : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om APE Punk (ape$) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over APE Punk op de officiële website : https://www.niftex.com/launches/details/APE$.

Stap 1 om APE Punk

Om APE Punk (ape$) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor APE Punk (ape$) met de paren ape$/ETH, ape$/BTC of ape$/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om APE Punk

APE Punk (ape$) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren ape$/ETH, ape$/BTC of ape$/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
uniswap (v2)
Uitwisseling

FaQ over het kopen van APE Punk (ape$)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren ape$/BTC, ape$/ETH of ape$/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds APE Punk (ape$) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren ape$/BTC, ape$/ETH of ape$/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om APE Punk (ape$) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw ape$ naar Euro met onze converter door hier te klikken.
ape-punk