Hoe koop je API3 (api3)

API3 (api3)
API3
api3
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van api3 : de handelsplatformen


dinsdag 27 juli 2021, het is niet mogelijk om API3 (api3) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over API3 op de officiële website : https://api3.org/.

Stap 1 om API3

Om API3 (api3) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor API3 (api3) met de paren api3/ETH, api3/BTC of api3/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om API3

API3 (api3) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren api3/ETH, api3/BTC of api3/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
okex
Uitwisseling

FaQ over het kopen van API3 (api3)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren api3/BTC, api3/ETH of api3/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds API3 (api3) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren api3/BTC, api3/ETH of api3/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om API3 (api3) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw api3 naar Euro met onze converter door hier te klikken.
api3