Hoe koop je apM Coin (APM)

apM Coin (APM)
apM Coin
APM
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van APM : de handelsplatformen


dinsdag 27 juli 2021, het is niet mogelijk om apM Coin (APM) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over apM Coin op de officiële website : https://apm-coin.com.

Stap 1 om apM Coin

Om apM Coin (APM) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor apM Coin (APM) met de paren APM/ETH, APM/BTC of APM/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om apM Coin

apM Coin (APM) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren APM/ETH, APM/BTC of APM/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
bithumb
Uitwisseling

FaQ over het kopen van apM Coin (APM)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren APM/BTC, APM/ETH of APM/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds apM Coin (APM) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren APM/BTC, APM/ETH of APM/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om apM Coin (APM) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw APM naar Euro met onze converter door hier te klikken.
apm-coin