Hoe koop je AppCoins (appc)

AppCoins (appc)
AppCoins
appc
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van appc : de handelsplatformen


dinsdag 21 september 2021, het is niet mogelijk om AppCoins (appc) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over AppCoins op de officiële website : https://appcoins.io/.

Stap 1 om AppCoins

Om AppCoins (appc) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor AppCoins (appc) met de paren appc/ETH, appc/BTC of appc/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om AppCoins

AppCoins (appc) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren appc/ETH, appc/BTC of appc/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
binance
Uitwisseling

FaQ over het kopen van AppCoins (appc)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren appc/BTC, appc/ETH of appc/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds AppCoins (appc) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren appc/BTC, appc/ETH of appc/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om AppCoins (appc) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw appc naar Euro met onze converter door hier te klikken.
appcoins