Hoe koop je AraPlanet (arap)

AraPlanet (arap)
AraPlanet
arap
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van arap : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om AraPlanet (arap) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over AraPlanet op de officiële website : http://www.araplanet.org/.

Stap 1 om AraPlanet

Om AraPlanet (arap) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor AraPlanet (arap) met de paren arap/ETH, arap/BTC of arap/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om AraPlanet

AraPlanet (arap) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren arap/ETH, arap/BTC of arap/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
pancakeswap (v2)
Uitwisseling

FaQ over het kopen van AraPlanet (arap)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren arap/BTC, arap/ETH of arap/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds AraPlanet (arap) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren arap/BTC, arap/ETH of arap/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om AraPlanet (arap) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw arap naar Euro met onze converter door hier te klikken.
araplanet