Hoe koop je ARCS (arx)

ARCS (arx)
ARCS
arx
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van arx : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om ARCS (arx) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over ARCS op de officiële website : https://www.arcs-chain.com/.

Stap 1 om ARCS

Om ARCS (arx) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor ARCS (arx) met de paren arx/ETH, arx/BTC of arx/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om ARCS

ARCS (arx) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren arx/ETH, arx/BTC of arx/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
kucoin
Uitwisseling

FaQ over het kopen van ARCS (arx)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren arx/BTC, arx/ETH of arx/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds ARCS (arx) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren arx/BTC, arx/ETH of arx/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om ARCS (arx) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw arx naar Euro met onze converter door hier te klikken.
arcs