Hoe koop je ArdCoin (ardx)

ArdCoin (ardx)
ArdCoin
ardx
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van ardx : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om ArdCoin (ardx) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over ArdCoin op de officiële website : https://ardcoin.com/.

Stap 1 om ArdCoin

Om ArdCoin (ardx) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor ArdCoin (ardx) met de paren ardx/ETH, ardx/BTC of ardx/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om ArdCoin

ArdCoin (ardx) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren ardx/ETH, ardx/BTC of ardx/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
bittrex
Uitwisseling

FaQ over het kopen van ArdCoin (ardx)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren ardx/BTC, ardx/ETH of ardx/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds ArdCoin (ardx) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren ardx/BTC, ardx/ETH of ardx/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om ArdCoin (ardx) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw ardx naar Euro met onze converter door hier te klikken.
ardcoin