Hoe koop je Argon (argon)

Argon (argon)
Argon
argon
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van argon : de handelsplatformen


zaterdag 24 juli 2021, het is niet mogelijk om Argon (argon) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Argon op de officiële website : https://argon.run/.

Stap 1 om Argon

Om Argon (argon) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Argon (argon) met de paren argon/ETH, argon/BTC of argon/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Argon

Argon (argon) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren argon/ETH, argon/BTC of argon/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
mxc
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Argon (argon)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren argon/BTC, argon/ETH of argon/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Argon (argon) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren argon/BTC, argon/ETH of argon/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Argon (argon) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw argon naar Euro met onze converter door hier te klikken.
argon