Hoe koop je Ascension Protocol (ascend)

Ascension Protocol (ascend)
Ascension Protocol
ascend
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van ascend : de handelsplatformen


zaterdag 24 juli 2021, het is niet mogelijk om Ascension Protocol (ascend) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Ascension Protocol op de officiële website : https://ascensionprotocol.io/.

Stap 1 om Ascension Protocol

Om Ascension Protocol (ascend) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Ascension Protocol (ascend) met de paren ascend/ETH, ascend/BTC of ascend/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Ascension Protocol

Ascension Protocol (ascend) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren ascend/ETH, ascend/BTC of ascend/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Ascension Protocol (ascend)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren ascend/BTC, ascend/ETH of ascend/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Ascension Protocol (ascend) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren ascend/BTC, ascend/ETH of ascend/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Ascension Protocol (ascend) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw ascend naar Euro met onze converter door hier te klikken.
ascension-protocol