Hoe koop je Astrokitty (ak)

Astrokitty (ak)
Astrokitty
ak
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van ak : de handelsplatformen


zaterdag 24 juli 2021, het is niet mogelijk om Astrokitty (ak) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Astrokitty op de officiële website : https://astrokitties.io/.

Stap 1 om Astrokitty

Om Astrokitty (ak) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Astrokitty (ak) met de paren ak/ETH, ak/BTC of ak/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Astrokitty

Astrokitty (ak) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren ak/ETH, ak/BTC of ak/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Astrokitty (ak)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren ak/BTC, ak/ETH of ak/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Astrokitty (ak) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren ak/BTC, ak/ETH of ak/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Astrokitty (ak) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw ak naar Euro met onze converter door hier te klikken.
astrokitty