Hoe koop je Astronaut (naut)

Astronaut (naut)
Astronaut
naut
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van naut : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om Astronaut (naut) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Astronaut op de officiële website : https://astronaut.to/.

Stap 1 om Astronaut

Om Astronaut (naut) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Astronaut (naut) met de paren naut/ETH, naut/BTC of naut/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Astronaut

Astronaut (naut) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren naut/ETH, naut/BTC of naut/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
apeswap
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Astronaut (naut)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren naut/BTC, naut/ETH of naut/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Astronaut (naut) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren naut/BTC, naut/ETH of naut/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Astronaut (naut) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw naut naar Euro met onze converter door hier te klikken.
astronaut