Hoe koop je IDEX (idex)

IDEX (idex)
IDEX
idex
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van idex : de handelsplatformen


zaterdag 24 juli 2021, het is niet mogelijk om IDEX (idex) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over IDEX op de officiële website : https://idex.market/.

Stap 1 om IDEX

Om IDEX (idex) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor IDEX (idex) met de paren idex/ETH, idex/BTC of idex/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om IDEX

IDEX (idex) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren idex/ETH, idex/BTC of idex/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
binance
Uitwisseling

FaQ over het kopen van IDEX (idex)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren idex/BTC, idex/ETH of idex/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds IDEX (idex) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren idex/BTC, idex/ETH of idex/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om IDEX (idex) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw idex naar Euro met onze converter door hier te klikken.
aurora-dao