Hoe koop je Aurum (aur)

Aurum (aur)
Aurum
aur
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van aur : de handelsplatformen


dinsdag 21 september 2021, het is niet mogelijk om Aurum (aur) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Aurum op de officiële website : https://aurumofficial.net/.

Stap 1 om Aurum

Om Aurum (aur) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Aurum (aur) met de paren aur/ETH, aur/BTC of aur/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Aurum

Aurum (aur) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren aur/ETH, aur/BTC of aur/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
bitmart
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Aurum (aur)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren aur/BTC, aur/ETH of aur/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Aurum (aur) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren aur/BTC, aur/ETH of aur/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Aurum (aur) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw aur naar Euro met onze converter door hier te klikken.
aurum