Hoe koop je aUSD (ausd)

aUSD (ausd)
aUSD
ausd
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van ausd : de handelsplatformen


dinsdag 21 september 2021, het is niet mogelijk om aUSD (ausd) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over aUSD op de officiële website : https://aquarius.fi/.

Stap 1 om aUSD

Om aUSD (ausd) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor aUSD (ausd) met de paren ausd/ETH, ausd/BTC of ausd/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om aUSD

aUSD (ausd) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren ausd/ETH, ausd/BTC of ausd/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
sushiswap (fantom)
Uitwisseling

FaQ over het kopen van aUSD (ausd)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren ausd/BTC, ausd/ETH of ausd/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds aUSD (ausd) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren ausd/BTC, ausd/ETH of ausd/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om aUSD (ausd) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw ausd naar Euro met onze converter door hier te klikken.
ausd