Hoe koop je B2Bcoin (b2b)

B2Bcoin (b2b)
B2Bcoin
b2b
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van b2b : de handelsplatformen


zaterdag 24 juli 2021, het is niet mogelijk om B2Bcoin (b2b) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over B2Bcoin op de officiële website : https://b2bcoin.xyz/.

Stap 1 om B2Bcoin

Om B2Bcoin (b2b) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor B2Bcoin (b2b) met de paren b2b/ETH, b2b/BTC of b2b/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om B2Bcoin

B2Bcoin (b2b) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren b2b/ETH, b2b/BTC of b2b/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
stex
Uitwisseling

FaQ over het kopen van B2Bcoin (b2b)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren b2b/BTC, b2b/ETH of b2b/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds B2Bcoin (b2b) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren b2b/BTC, b2b/ETH of b2b/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om B2Bcoin (b2b) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw b2b naar Euro met onze converter door hier te klikken.
b2bcoin-2