Hoe koop je Banano (ban)

Banano (ban)
Banano
ban
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van ban : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om Banano (ban) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Banano op de officiële website : https://banano.cc.

Stap 1 om Banano

Om Banano (ban) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Banano (ban) met de paren ban/ETH, ban/BTC of ban/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Banano

Banano (ban) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren ban/ETH, ban/BTC of ban/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
coinex
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Banano (ban)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren ban/BTC, ban/ETH of ban/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Banano (ban) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren ban/BTC, ban/ETH of ban/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Banano (ban) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw ban naar Euro met onze converter door hier te klikken.
banano