Hoe koop je Base Protocol (base)

Base Protocol (base)
Base Protocol
base
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van base : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om Base Protocol (base) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Base Protocol op de officiële website : https://www.baseprotocol.org/.

Stap 1 om Base Protocol

Om Base Protocol (base) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Base Protocol (base) met de paren base/ETH, base/BTC of base/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Base Protocol

Base Protocol (base) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren base/ETH, base/BTC of base/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
uniswap (v2)
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Base Protocol (base)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren base/BTC, base/ETH of base/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Base Protocol (base) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren base/BTC, base/ETH of base/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Base Protocol (base) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw base naar Euro met onze converter door hier te klikken.
base-protocol