Hoe koop je Bata (bta)

Bata (bta)
Bata
bta
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van bta : de handelsplatformen


dinsdag 27 juli 2021, het is niet mogelijk om Bata (bta) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Bata op de officiële website : .

Stap 1 om Bata

Om Bata (bta) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Bata (bta) met de paren bta/ETH, bta/BTC of bta/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Bata

Bata (bta) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren bta/ETH, bta/BTC of bta/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
southxchange
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Bata (bta)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren bta/BTC, bta/ETH of bta/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Bata (bta) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren bta/BTC, bta/ETH of bta/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Bata (bta) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw bta naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bata