Hoe koop je Bean Cash (bitb)

Bean Cash (bitb)
Bean Cash
bitb
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van bitb : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om Bean Cash (bitb) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Bean Cash op de officiële website : http://beancash.org/.

Stap 1 om Bean Cash

Om Bean Cash (bitb) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Bean Cash (bitb) met de paren bitb/ETH, bitb/BTC of bitb/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Bean Cash

Bean Cash (bitb) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren bitb/ETH, bitb/BTC of bitb/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
stakecube exchange
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Bean Cash (bitb)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren bitb/BTC, bitb/ETH of bitb/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Bean Cash (bitb) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren bitb/BTC, bitb/ETH of bitb/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Bean Cash (bitb) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw bitb naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bean-cash