Hoe koop je Beaxy (bxy)

Beaxy (bxy)
Beaxy
bxy
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van bxy : de handelsplatformen


zaterdag 24 juli 2021, het is niet mogelijk om Beaxy (bxy) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Beaxy op de officiële website : https://beaxy.com/.

Stap 1 om Beaxy

Om Beaxy (bxy) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Beaxy (bxy) met de paren bxy/ETH, bxy/BTC of bxy/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Beaxy

Beaxy (bxy) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren bxy/ETH, bxy/BTC of bxy/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
beaxy
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Beaxy (bxy)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren bxy/BTC, bxy/ETH of bxy/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Beaxy (bxy) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren bxy/BTC, bxy/ETH of bxy/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Beaxy (bxy) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw bxy naar Euro met onze converter door hier te klikken.
beaxy-exchange