Hoe koop je Bet Chips (betc)

Bet Chips (betc)
Bet Chips
betc
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van betc : de handelsplatformen


woensdag 28 juli 2021, het is niet mogelijk om Bet Chips (betc) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Bet Chips op de officiële website : https://betc.ltd/.

Stap 1 om Bet Chips

Om Bet Chips (betc) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Bet Chips (betc) met de paren betc/ETH, betc/BTC of betc/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Bet Chips

Bet Chips (betc) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren betc/ETH, betc/BTC of betc/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Bet Chips (betc)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren betc/BTC, betc/ETH of betc/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Bet Chips (betc) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren betc/BTC, betc/ETH of betc/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Bet Chips (betc) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw betc naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bet-chips