Hoe koop je Betller Coin (btllr)

Betller Coin (btllr)
Betller Coin
btllr
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van btllr : de handelsplatformen


dinsdag 21 september 2021, het is niet mogelijk om Betller Coin (btllr) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Betller Coin op de officiële website : https://betller.io/.

Stap 1 om Betller Coin

Om Betller Coin (btllr) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Betller Coin (btllr) met de paren btllr/ETH, btllr/BTC of btllr/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Betller Coin

Betller Coin (btllr) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren btllr/ETH, btllr/BTC of btllr/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
crex24
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Betller Coin (btllr)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren btllr/BTC, btllr/ETH of btllr/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Betller Coin (btllr) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren btllr/BTC, btllr/ETH of btllr/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Betller Coin (btllr) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw btllr naar Euro met onze converter door hier te klikken.
betller-coin