Hoe koop je Betnomi (bni)

Betnomi (bni)
Betnomi
bni
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van bni : de handelsplatformen


dinsdag 21 september 2021, het is niet mogelijk om Betnomi (bni) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Betnomi op de officiële website : http://betnomi.com.

Stap 1 om Betnomi

Om Betnomi (bni) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Betnomi (bni) met de paren bni/ETH, bni/BTC of bni/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Betnomi

Betnomi (bni) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren bni/ETH, bni/BTC of bni/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
value liquid
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Betnomi (bni)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren bni/BTC, bni/ETH of bni/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Betnomi (bni) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren bni/BTC, bni/ETH of bni/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Betnomi (bni) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw bni naar Euro met onze converter door hier te klikken.
betnomi-2