Hoe koop je BEVERAGE (beverage)

BEVERAGE (beverage)
BEVERAGE
beverage
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van beverage : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om BEVERAGE (beverage) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over BEVERAGE op de officiële website : https://www.beveragesystem.net/.

Stap 1 om BEVERAGE

Om BEVERAGE (beverage) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor BEVERAGE (beverage) met de paren beverage/ETH, beverage/BTC of beverage/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om BEVERAGE

BEVERAGE (beverage) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren beverage/ETH, beverage/BTC of beverage/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
stex
Uitwisseling

FaQ over het kopen van BEVERAGE (beverage)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren beverage/BTC, beverage/ETH of beverage/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds BEVERAGE (beverage) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren beverage/BTC, beverage/ETH of beverage/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om BEVERAGE (beverage) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw beverage naar Euro met onze converter door hier te klikken.
beverage